Количка

МЕНЮ

Плащания и доставка

Методи за плащане:

С цел постигане максимално удобство и гъвкавост, ние предлагаме няколко стандартни възможности за заплащане на стоките, предлагани в нашия онлайн магазин.

1. Плащане при доставка (наложен платеж) – Тази опция е валидна само за територията на България. Клиентите от България имат възможност за доставка с наложен платеж. С други думи Вие заплащате при получаване на стоката директно на куриера, който ви я доставя на посочен от Вас адрес. Този метод е предпочитан от повечето потребители заради удобството и сигурността, но е свързан и с допълнителна такса за услугата в размер на 0.5% от стойността на поръчката.


Методи за доставка:

Екипът ни се ангажира с изпращането на поръчаните от този сайт онлайн продукти в срок от 24 часа след като сте направили Вашата поръчка с изключение на случаите, в които нямаме наличност от поръчаните продукти, в които ще бъдете уведомени незабавно.

Изключения се допускат и за почивни и неработни дни, официални празници, при независещи от нас обстоятелства (например влошени метеорологични условия). За доставки в страната използваме куриерските фирми Спиди.

autofamily.bg автоаксесоари от най-реномираните марки

При нас може да закупите качествени продукти за автомобили и автоаксесоари от най-реномираните европейски, американски и азиатски производители, както и да получите консултация от нашите специалисти.